Over mij

Hoi, wat leuk dat je mijn site bezoekt! Mijn naam is Peggy van Ommeren-Mulder. Ik ben geboren op 14 juni 1974 met een liefde voor zingen en klussen. Ik ben opgegroeid in Noord-Brabant en na het VWO ben ik in Delft Werktuigbouwkunde gaan studeren. Na 3 jaar Delft ben ik overgestapt naar de HTS in Rotterdam, waar ik de opleiding Logistiek heb afgerond. In Rotterdam ben ik gaan zingen in de Hermes House Band, hier heb ik de liefde van mijn leven ontmoet. In de tussentijd zijn we getrouwd en hebben we 3 dochters gekregen, Madelijn, Meike en Emilief. Naast mijn aangeboren passie voor zingen en klussen is er inmiddels een nieuwe passie bijgekomen. Hieronder kun je lezen hoe dat zo gekomen is.

Na mijn studie ben ik ruim 10 jaar werkzaam geweest bij een commerciële multinational o.a. als projectmanager op de afdeling trade marketing en sr projectmanager op de afdeling logistics. De combinatie van 4 dagen werken en 3 kleine kinderen werkte voor mij niet en ik besloot om te gaan studeren. Inmiddels heb ik de opleiding Natuurvoedingstherapie en Natuurvoedingskok aan het Oost West centrum in Rotterdam met veel plezier gevolgd. De Oosterse filosofie en het traditioneel koken spraken mij erg aan, maar ik had behoefte aan een wetenschappelijke onderbouwing. Na het volgen van de opleiding Medische Basiskennis bij het NOGG, ben ik gestart met Orthomoleculaire Geneeskunde en gestandaardiseerde Fytotherapie bij de Natura Foundation in Numansdorp. Inmiddels heb ik alle opleidingen met goede resultaten afgerond.

In april 2013 zijn we verhuisd van Rotterdam naar Brabant. Terug naar de natuur, naar rust en ruimte en naar een gemoedelijke sfeer. Het voelde vanaf dag één aan als thuis en we zijn weer heerlijk aan het verbouwen. Voor mij is het cirkeltje rond en begint er een nieuwe start. Ik heb inmiddels zoveel geleerd dat ik deze kennis niet voor mezelf wil houden. Graag help ik je in de zoektocht naar de juiste en gezonde voeding passend binnen jouw levensstijl.